بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم
وبلاگ رسمی اقدس اکبرنژاد
سه شنبه 28 شهريور 1391برچسب:اقدس اكبرنژاد,با روزنامه مغرب, :: 19:5 ::  نويسنده : اقدس اکبرنژاد

بسمه تعالي

« با روزنامه مغرب 6 شهريور 1391»

1-در بعضي خيابانهاي تهران روزنامه اي تبليغ ميشود با عنوان « مغرب »

روزنامة مغرب چه روزنامه ايست؟ خودش نوشته است:

« روزنامه اي براي خانواده هاي ايراني »

2-مغرب به گونه اي نوشته شده كه واژه غرب در آن خودش را تبليغ مي كند! اگر به واژة « غرب »  يك ميم كوچك اضافه كنيم ميشود « مـ غرب »!

واقعاً چرا غرب؟! ما هنوز هم مرعوب غرب هستيم! ما چه بد بختيم!! چرا مغرب؟! با توجه به اينكه هميشه انتخاب عناوين يا بررسي ها و تحقيق ها بر مبناي بعضي از اصول و اعتقادات و ارزش ها همراه است. شايد هم انتخاب نام مغرب به خاطر اينست كه آفتاب تمام ارزشهاي انقلابي و اسلامي به بركت وجود اين آقايان غروب كرده است! و يا اوج وابستگي و شيفتگي به ارزشهاي سرمايه داري غرب!

بالأخره روزنامة غرب به اضافة يك ميم كوچك در اولش به نام « مغرب »!

3-بعد در سمت چپ آن نوشته! « راهنماي جامع اشتغال بانوان شهر بانو»!

بعد در همان صفحه در توضيح شهربانو نوشته است:

درج رايگان آگهي هاي استخدام بانوان!

يعني اگر كسي به يك زن كارگر و كلفت و بدبخت... احتياج داشت مي تواند او را به كلفتي استخدام كند! اسمش هم اشتغالزايي براي خانمهاست!!

4-بعد در سمت چپ صفحة اول نوشته: گفتگوي نسل چهارمي با محسن تنابنده.

محسن تنابنده كيست ؟

محسن تابنده بازيگر نقش فرزند يك خاندان فراماسونري در فيلم « سن پطرزبورگ » به كارگرداني بهروز افخمي است! اسم اين بازيگر در جايي با حرف « ت » و در جايي با حرف « ط » نوشته شده! آمده اند بالاي « ط» يك كلاه گذاشته اند! اين كلاه يك ستاره 5 پر طلايي است! و وقتي به ابليسك شهر سن پطرزبورك نگاه مي كنيم اين ستارة 5 پر طلايي را مشاهده مي كنيم كه بر بالاي ابليسك است!

از نكات مهم ديگر اينكه زمان پخش فيلم سن پطرزبورگ همزمان با فيلم ملك سليمان است. ملك سليمان يك فيلم كاملاً ضد فراماسونري است كه عقايد و تفكرات اين گروه را به چالش كشيده است. اين فيلم براي اولين بار در حال ضربه زدن به نظام شيطاني فراماسونري است. فيلم سن پطرزبورگ فراماسونري در مقابل فيلم ضد فراماسونري ملك سليمان قد علم كرده است. آنها با مطرح كردن اين فيلم مي خواستند فيلم ضد فراماسونري ملك سليمان را به حاشيه برانند! اين فيلم كمدي در واقع خودش را روياروي فيلم ملك سليمان قرارداد و بسياري از مزدورانشان نقدهاي تخريبي از فيلم ملك سليمان انجام دادند ولي آنچه مهم است اينست كه مسؤلين مؤسسات دولتي و غير دولتي در عرصة هنر و سينما بايستي متوجه نمادها و حركتهاي جرياني هنري فراماسونري باشند.

5-تيتر بزرگ سمت راست صفحه كه درشت و سياه به گونه اي نوشته شده كه تمام صفحه را تحت الشعاع خود قرار داده است!

گزارش اختصاصي مغرب از حاشيه هاي حضور هيأات دولت در حرم امام (ره) مشايي: همه پا در كفش ما مي كنند!

حكايت اينگونه است كه در حرم حضرت امام (ره) كسي به عمد يا غير عمد به طنز يا غير طنز كفش آقاي مشايي را مي پوشد! اين همة دغدغة يك روزنامه است!!

6- در همان صفحة اول سمت راست تصويري از آقاي غلامحسين شيري با سرمقاله اي با عنوان « قدرت خريد مردم چگونه بالا مي رود ؟»

آقاي شيري در كنار آقاي مشايي با يك سرمقالة اقتصادي!

حتماً براي حل مشكلات اقتصادي جامعه! همراه با حل مشكل بيكاري و ساير مشكلات!

7- قيمت هر روزنامه 800 تومان!

يك سؤال از آقاي شيري و آن اينكه: آقاي شيري چند نفر از مردم هشترود به روزنامه اي كه شما تفكرات اقتصادي تان را در سرمقالة آن نوشته ايد دسترسي خواهند يافت؟! چند نفر از روستاها؟! آيا همة مردمي كه براي استخدام و حل مشكلاتشان از نظر بهداشت، آب، فاضلاب، اعتياد، فقر، كمبودهاي مادي و معنوي، بي عدالتيهاي فاجعه آميز جامعه و... به شما رأي داده اند مي توانند خيلي راحت با شما ارتباط برقرار كنند؟!

با كدام روزنامة مردمي كه بتواند حرف دل آنها را براي شما بازگويي كند؟!

حتي سايت شما هم بسته است. حتي دفتر شما هم بسته است و مردم نمي دانند چه روزهايي بايد با شما تماس بگيرند! مقالة شما حتي در سايت خودتان هم نيست! اين روزنامه چقدر به مردم هشترود حتي فقط از نظر يك اطلاع رساني ساده كمك كرده است؟!

آيا يك نفر از هزاران نفر كه به شما رأي داده اند به سادگي مي تواند به مقالة شما دسترسي پيدا كند؟! به چه قيمتي؟! چگونه؟! هر روز فقط هشتصد تومان! آنهم اگر ميسر باشد و حتي اگر روزنامه در دسترسي او قرار گرفته باشد!

 8 - حالا تفكرات اقتصادي آقاي شيري را در مقالة ايشان در روزنامة مغرب با هم مطالعه مي كنيم.

الف- تورم يك معضل در جامعه است و فشارهايش آزار دهنده است.

-      خوب، اينكه تورم هميشه يك معضل است و فشارهايش هم آزار دهنده! همواره براي مردم يك امر بديهي بوده است!

ب علل گوناگوني در شكل گيري آن سهيم است: رشد نقدينگي، چاپ بي رويه اسكناس، تحريم ها، انحصارطلبي ها، رانت خواريها و غيره.

-      همة اين عوامل از آغاز انقلاب تاكنون به نحوي در شكل گيري تورم دخالت داشته ولي معلوم نيست چرا هيچكس درصدد دفع اين عوامل نبوده است! اين خيل عظيم دكتراها، متخصص ها، مسئولين متخصص با حقوقهاي چند هزار برابر حقوق ديگران واقعاً چرا هيچ كاري نكرده اند؟!! چرا نمايندگان مردم كاري نكرده اند؟!! چرا رانتخوارها و انحصار طلبها و گردنكشان، غارتگران، مسئولين بي تعهد و... هرگز مجازات نشده اند؟!! تا افراد با تعهدتري بيايند و اقتصاد را سامان بدهند؟! بالأخره راهكار برون رفت از تورم چيست؟!

ج احساس ميشود عدم اعتماد مردم به نرخهاي تورم بخصوص از بانك مركزي وجود دارد.

-      اين عدم اعتماد چگونه اعتماد سازي ميشود؟! توسط چه كساني؟! اصلاً چرا مردم بي اعتماد شده اند؟! يعني واقعاً مردم اعتمادشان به صداقت و درستي و امانتداري مسئولين سلب شده است؟! يعني اين را واقعاً خودتان اعتراف مي كنيد؟! پس چگونه ميشود اعتماد سازي كرد؟! راه حل شما چيست؟

د نرخ تورم تيرماه سال 91 را 21/26% اعلام كرده اند در حاليكه نرخ تورم در جامعه بيش از 80% گزارش شده است. اين اختلاف شديد در اعلام نرخ تورم را چگونه ارزيابي مي كنيد؟! نرخ واقعي چيست؟!

-      آيا مسئولين ما به اين واقعيت وحشتناك اعتراف دارند و براي فرو نشاندن آن برنامه اي در دست اجرا دارند يا خير ؟

هـ - اين نرخ تورم با معدل گيري قيمت برخي از كالاهاست و اين بدان معناست كه در برخي از اجناس نرخ تورم با كالاي ديگر متفاوت است.

و از نظر مردم نرخ تورم در مسكن و خوراك و... بالاتر است.

بعد آقاي شيري راه حل ارائه مي دهد:

1-مجلس و دولت دست به دست هم بدهند تا نرخ كاهش يابد.

-      اين بدان معناست كه دولت و مجلس در طول 33 سال پس از انقلاب هيچ با هم همآهنگي نداشته اند و اگر چنانچه دست به دست هم بدهند مشكلات حل ميشود! پس چرا دست به دست هم نداده اند و چه تضميني وجود دارد كه بعد از اين دست به دست هم بدهند؟!

خوب است آقاي شيري راهكارهايي را ارائه بدهند كه از آن طريق دولت و مجلس دست به دست هم بدهند و مشكلات را حل كنند. واقعاً 33 سال پس از انقلاب آيا دولت و مجلس مي توانند هماهنگ باشند؟! راهكار آقاي شيري براي رسيدن به اين اتحاد چيست ؟

2-آقاي شيري اقتصاد مقاومتي را يكي از راههاي كاهش نرخ تورم عنوان كرده اند. آقاي شيري بهتر است اوّل يك تعريف جامع و مانعي از اقتصاد مقاومتي ارائه بدهند. اقتصاد مقاومتي اصلاً چيست؟!

اگر خيلي مهم است چرا در طول 33 سال پس از انقلاب به ذهنن هيچ نخبه اي و هيچ متخصصي و هيچ دكترايي نرسيده است؟! چرا يك انقلاب با تمام عظمتش مدت 33 سال يك موش آزمايشگاهي در دست افراد بي كفايت بوده! چرا هيچكس نميداند اقتصاد اسلامي يعني چه ؟

چرا هيچكس راهكاري منطقي و عملي براي پياده شدن اقتصاد اسلامي نمي تواند ارائه بدهد ؟ چرا همه از ناتواني و بي لياقتي دوباره به آغوش سرمايه داري پناه برده اند؟!

چرا عدالت اجتماعي در اقتصاد 33 سال پس از انقلاب گم شده است؟!

ما در طول سالهاي پس از انقلاب مي بينيم كه مشتي بي كفايت و بي تعهد و بي تخصص به نام متخصص و متعهد، اقتصاد اسلامي را مثل بازيچه اي در دستان خود مي رقصانند! و مردم سرگردان و آواره اند!

يكروز اقتصاد دولتي را تجربه مي كنند. كارخانه ها و تمام امكانات جامعه و بيت المال را زيركانه به كام خود مي كشند! بعد مي گويند اين اقتصاد جواب نداد، دوباره به دنبال راهكار جديدي براي غارت و چپاول مردم ميگردند. بعد براي سرمايه داري غربي مجوز صادر مي كنند! خصوصي سازي، مخصوصي سازي و... مطرح مي كنند. بانكها را و امكانات جامعه و انقلاب را غارت ميكنند. بعد كه خيالشان راحت شد و همه را چاپيدند براي رد گم كردن تمام دزديهايي كه كرده اند ميگويند اينهم جواب نداد!

بعد اقتصاد جامعه انقلابي را به دست عده اي رانت خوار، دزد، اختلاسگر وكسانيكه در گير زد و بندهاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و... هستند ميسپارند بعد ميگويند اينهم جواب نداد! حالا يك راهكار جديد و آنهم اقتصاد مقاومتي!

اقتصاد مقاومتي چيست ؟

اقتصاد مقاومتي هيچ چيز نيست جز نوع توسعه يافتة همان خصوصي سازي و سرمايه داري غرب! در چهره اي نو! و در غارتي نو و استثمار و بهره كشي نو براي حفظ وضع موجود به نفع سرمايه داران و مسئوليني كه در طول 33 سال پس از انقلاب فقط پستهاشان جا به جا شده است! ولي خائنانه و رندانه تمام امتيازات را فقط براي خودشان و باندشان و جناحشان حفظ كرده اند!

از آقاي شيري هم مي خواهيم به عنوان يك نمايندة مردمي بفرمايند كه چگونه و با كدام راهكارها در اجراي اقتصادي مقاومتي به عدالت اجتماعي خواهند رسيد؟! قبلاً از جواب ايشان نهايت تشكر را داريم.

3-از نظر آقاي شيري حالا يك مديريتي كارآمد لازم است ايجاد شود تا نقدينگي و پول در گردش در جامعه را به سمت توليد با هدف ايجاد اشتغال و در آمد هدايت كند.

-      مگر نه اينست كه مديريت كارآمد بايد با انتخاب افراد كارآمد ايجاد شود؟!

بايد گفت مديراني كه 33 سال تلاش كرده اند و هيچ كاري هم براي مردم نكرده اند و هيچكدام از جايشان هم تكان نخورده اند و حالا پير و فرسوده و ناكار آمد به حيات سياسي و اقتصادي و فرهنگي و... خودشان ادامه ميدهند و ادعاهايي هم دارند، و فكرشان رسوب كرده است، و اغلبشان هم وابسته به نظام سلطنتي و وابسته به باندها و جناحهاي سياسي و ضد انقلاب هم هستند، چگونه مي توانند مديريتي كارآمد ايجاد كنند؟! و يا جواناني كه هنوز بسياري از الفباي سياست و جامعه و اقتصاد و... را نمي دانند چگونه مي توانند مديراني كارآمد باشند؟! و يا افراد وابسته به باندها و جناحها كه هيچ براي انقلاب زحمت نكشيده اند و خيلي راحت انقلاب را مصادره كرده اند چگونه مي توانند افراد كارآمد براي نظام باشند؟! و مديريت تحول گرا را پي ريزي كنند؟!

يكي از آرمانهاي آقاي احمدي نژاد در تبليغاتش همين جوان گرايي و مديريت تحول گرا بود. آقاي احمدي نژاد چقدر در رسيدن به آرمانهايش موفق شد؟! هيچ؟!

يكي ديگر از آرمانهاي آقاي احمدي نژاد رسيدن به يك جامعة عدالت محور بود. ايشان به كدام عدالت اجتماعي رسيدند؟! توسط چه كساني؟! با كدام برنامه هاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، سياسي و...؟!

اصلاً تمام دولتها در طول 33 سال پس از انقلاب با كدام راهكارها توانستند به جامعة عدالت محور آرماني انقلاب برسند؟!! با كدام برنامه ها؟!! آنها فقط با آرمانهاي مردم بازي كردند!! آنها فقط از امكانات و اعتماد و موقعيتها و پستهايي كه مفت و مجاني به دستشان افتاد براي خودشان سوءاستفاده كردند! آنها با فريبهاي بزرگ مردم را در سكوت و مرگ باقي گذاشتند و پستها را به يكديگر تحويل دادند و مردم بازيچه اي بيش براي آنها نبودند!

هر كه با نامي آمد و مردم را غارت كرده يكي به نام اقتصاد دولتي، يكي به نام سرمايه داري، يكي به نام توسعه، يكي به نام عدالت و همگي به نام اسلام مردم را غارت كردند. آنها همة مردم را در زير چرخ توسعه و خصوصي سازي و سرمايه داري له كردند و آنچه را كه امروز شاهد آن هستيم دستاورد همة تلاشهاي خائنانة آنها به سوي طبقه و باند و جناح و... خودشان بودند. امروز هيچكس نميداند در كجاي جغرافياي اين انقلاب سترگ نفس مي كشد؟!! هيچكس نمي داند! و شما آقاي شيري يك راهكار عملي براي رسيدن به جامعة عدالت محور براي رفع بيكاري اعتياد، فقر و فساد و فحشاء و... رهايي از سرمايه داري آدمخوار و جنايت پيشه ارائه بدهيد و همچنين يك نشريه اي كه در آن آسيب پذيرترين اقشار جامعه هم بتوانند تمام دردهايشان را به گوش شما و به گوش تمام مسئولين برسانند. نشريه اي كه مشكلات مردم توسط آن مطرح و حل شود. نشريه اي كه بلندگوي تمام آلام و دردهاي مردم باشد. از دورترين روستاها تا نزديكترين شهرها!

                                                                    اقدس اكبرنژاد



نظرات شما عزیزان:

جنبش اينترنتي،پيامير رحمت (صلي الله عليه و آله و سلم)
ساعت19:56---12 مهر 1391
سلام

رسول خوبيها(صلي الله عليه واله وسلم) فرمودند :اگر خداوند بوسيله تو يک نفر را هدايت کند براي تو بهتر است از دنيا و هر آنچه در آن است

گروه اينترنتي رهروان ولايت ، و جنبش اينترنتي پيامير رحمت (صلي الله عليه و آله و سلم ) راه اندازي شد از‌اين‌رو،‌ از تمامي فعالان فضاي مجازي دعوت مي کنيم با قراردادن لوگوهاي« جنبش اينترنتي پيامير رحمت( صلي الله عليه و آله و سلم)» در پايگاه هاي اينترنتي و وبلاگ هاي خود و همچنين انتشار و بازنشر مطالب مربوط به اين جنبش همچون ادداشت،مقاله، دلنوشته، عکس، کليپ، پيامک و... ما را در اين امر خطير ياري فرمايند و نام خود را در زمره خادمين پيامير رحمت (صلي الله عليه و آله و سلم) ثبت فرمائيد .

ضمنا جهت دريافت کد لوگو به آدرس مراجعه فرمائيد و پس از درج لوگو ولينک کردن ، در بخش نظرات اعلام نمائيد تا پايگاه شما نيز در صفحه جنبش پيامير رحمت (صلي الله عليه و آله و سلم) لينک شود


ساعت8:31---11 مهر 1391
بنام خدا

باسلام و تحیّات

از مطالعه مقاله ارزشمندتان بهره مند شدم قلم توانمندی دارید فقط یک نکته عرض کنم فرمایشات درست و منطقی است،ولی آنچه که حائز اهمیتِ، اینست که این انتقادهای ما آیا منشاء اصلاح و تلنگر به مسئولین نظام است یا خوراک تبلیغاتی دشمن؟ اساساً آیا گوش شنوایی در گردن کلفتان و سرکشان وجود دارد؟

در پایان جا دارد بعنوان یک همشهری از شیرزن بودن شما کمال تشکر داشته باشم

همراه شما در راز عدالت : http://razedalat.blogfa.com
پاسخ: بسمه تعالي با سلام و تشكر بسيار از نظرتان قابل ذكر است كه من از نوشته هايم از غرب تعريف نمي كنم و از خودمان انتقاد ، كه ديگران فكر كنند غرب ديده آل است و ما بدبخت! من بر عكس مي خواهم بگويم ما با الگو قرار دادن غرب در تمام زمينه هاي زندگي اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي ، اخلاقي و . . . در واقع نوعي الينه يا خود باخته شده ايم ! ما مغلوك ارزشهاي غربيم ! و در هيچ زمينه اي از مكتب و ارزشهاي خودمان مايه نمي گذاريم و اصولاً ما از خود بيگانه ايم . دين خودمان را خوب نشناخته ايم و يا نشناسانده اند! و اين بر ميگردد به عملكردهاي بي تعهدانة مسئولانمان و ما قرباني مظلوميت هاي خود و خودكامگيهاي مسئولانمان هستيم ! مثلاً در غرب 3 يا 4 نفر براي رياست جمهوري كانديدا ميشوند ، مردم به آن چند نفر كه اصلاً ماهيتشان براي هيچكس مشخص نيست رأي ميدهند ! بعد اين را مي گويند دموكراسي!! بعد هم ميگويند: خوب ، حالا شما در تعيين سرنوشت خودتان سهيم هستيد!! خوب توجه كنيد . ببينيد اين شيوه اي كه كل دنيا و يا اكثر مردم دنيا آن را دموكراسي مي دانند و به آن عمل مي كنند چقدر احمقانه و بچگانه است !! مردم مثل گوسفنداني سرشان را به زير مي اندازند و مي راند به آنهاييكه هرگز آنها را نمي شناسند و هرگز از ماهيت آنها خبر ندارند رأي ميدهند !! و سرنوشت دين و دنيا و آخرت ، خوشبختي و خلاصة همة زندگيشان را به آنها تقديم مي كنند !! اين ميشود دموكراسي !! ما هم همينطور هستيم فرقي ندارد ! امروز ماهيت حكومتها يكيست! خوب دقت كنيد ، ما امروز به نام برخورداران از متكاملترين دين جهان هستي يعني اسلام همان وضع و اوضاع و بدبختي و حكومتي را داريم كه بي دين ترين و بدبخت ترين مردم كشورهاي ديگر دارند! تمام دين و انسانيت ، شرافت و آزادي ، تفكر و انديشة ما در زير دست و پاي تمدن و توسعة اين آقايان لگدمال ميشود ! همه به نام توسعه و پيشرفت و تمدن !! توسعه در كدام مسير ؟! و پيشرفت در كدام راه ؟! اينست كه ما توده هاي مردم هم در غرب و هم در اينجا و در هر كجاي ديگر اين دنيا قرباني سياستهاي استعماري و بازيچة دست چند قلدر و گردن كلفت و غارتگران دنيا هستيم . در مورد اقتصاد هم همينطور .ما نوكر سرمايه داري هستيم . ما نتوانستيم يك حكومت اسلامي عدالت محور را در طول 33 سال پس از انقلاب به جهان ارائه بدهيم . زندگي مصرفي ما دقيقاً الگو برداري از فرهنگ غرب است . ما از غرب هم جلو زده ايم ! و . . . روستاهايمان مغلوك و درمانده ، اغلب حتي يك روخواني ساده كتاب ديني خود را هم بلد نيستند ! گاه حتي يك راه ساده خاكي هم براي رساندن بيمارانشان به بيمارستان بخصوص در برف و سرماي زمستاني ندارند ! حاشيه نشينهاي كلانشهرها نيز دست كمي از روستاها ندارند ! جنوب شهر تهران هم چيزي فراتر از آنچه كه گفته شد ندارد . ميماند شمال شهر ، مسئولين طراز اول كه با امتيازات آنچناني به دنبال عياشيها و روياهاي بازگشت به آمريكا و تحصيل فرزندانشان در آمريكا و كشورهاي اروپايي براي كسب رأي هاي مردم و كسب پستهاي كليدي براي حاكميت بر مردم بدبخت و مظلوم هستند ! حالا كجاي اين حرفها و واقعيت ها خوراك تبليغاتي است ؟!! شايد و شايد تمام اين حرفها به قول شما تلنگري براي مسئولين بي مسئوليت باشد ! از اين نظر كه دنيا هميشه به يك رنگ باقي نمي ماند ! و تفكرات و انديشه ها بر هم تاثير ميگذارند و به قول جملة زيباي نويسنده محترم آبان در وبلاگم : « به هر حال آگاهي آغاز تغيير است.» بله ، تأييد مي كنم . آگاهي آغاز حركت است و حركت تحول زاست!


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوع مطلب : <-CategoryName->
درباره وبلاگ
اقدس اکبرنژاد

با سلام به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
rss feed

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 35
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 351
بازدید کل : 259373
تعداد مطالب : 173
تعداد نظرات : 121
تعداد آنلاین : 1